Vær en av de første som får vite om eksklusive kampanjer og rabatter!
Skriv inn e-postadressen din
Mine favoritter
Vogn
(0)
Filmer
  • Action og eventyr
  • Animasjonsfilmer
  • Klassiske filmer
  • Komedier
  • Kultfilmer
  • Drama
  • Familiefilmer
  • Fantasy-filmer
  • Utenlandske filmer
  • Skrekkfilmer
  • Musikaler
  • Mysterier
  • Romantikk
  • Science Fiction
  • Thrillere
  • Western
Musikk
  • Rock
  • Rap og hiphop
  • Pop
  • Alternativt
  • Blues
  • Kristen
  • Klassisk
  • Country
  • Folk og verden
  • Jazz
  • Latin
  • Metal
  • Oldies
  • Punk
  • R&B og Soul
  • Reggae
TV
  • Komedie
  • Reality-TV
  • Tegneserie
  • Drama
  • Anime
  • Action
  • Science Fiction
Personer
  • Marilyn Monroe
  • Bob Marley
  • James Dean
  • Muhammad Ali
  • John Wayne
  • Audrey Hepburn
  • John Lennon
Transport
  • Biler
  • Motorsykler
  • Fly
  • Sykler
  • Undergrunnsbane
  • Båter
  • Tog
Sport
  • Basketball
  • Baseball
  • Fotball
  • Boksing
  • Golf
  • Ekstremsport
Strandlandskap
  • Urban
  • Kyst
  • Land
  • Fjell
  • Solnedganger
  • Høst
Utdanning
  • Kart
  • Flagg
  • Vitenskap
  • Litteratur
  • Historie
  • Astronomi
  • Periodesystem
Dyr
  • Katter
  • Hunder
  • Hester
  • Fugler
  • Ville dyr
  • Husdyr
  • Sea Life & Sea C...
Botanikk
  • Blomster
  • Trær
  • Hager
  • Skog
  • Solsikke
  • Kirsebærtrær
  • Valmue
Reise
  • Norge
  • USA
  • Europa
  • Asia
  • Afrika
  • Karibia
  • Sør-Amerika
  • Paris
  • London
  • Italia
  • Spania
  • Mexico
  • Australia
  • New York
  • California
  • Nasjonalparker
Samlinger
  • Eksklusivt
  • Marvel Comics
  • DC Comics
  • Disney
  • Designbutikk
  • RMN
  • Eyes on Walls
Andre emner
  • Religion
  • Arkitektur
  • Mat
  • Dans
  • Hobbyer
  • Fantasi
  • Verdenskulturer

Innramming

Det er fortsatt brukere der ute som ikke bruker innramming hos oss, og vi forstår virkelig ikke hvorfor. Vi har de beste prisene på innramming – overalt. Og det er så enkelt å bruke innramming hos oss. Når du har funnet det perfekte trykket, er den vanskelige delen over. Nå behøver du bare å finne en ramme og en passepartout for å gjøre det perfekt.

Slik fungerer det.

Finn knappen Se den med ramme, og klikk på den. Slik ser den knappen ut. Det er superenkelt å klikke på den – bare plasser markøren over den og klikk. Nå er du i rammestudioet vårt.

• Trinn 1. Velg veggfarge. Hvis du for eksempel har et rødt rom, velger du den røde fargen. Nå kan du se hvordan rammen ser ut mot en rød vegg. Simsalabim.
  • Trinn 2. Velg en rammelistfarge. Svart? Brun? Espresso? Lilla? Uansett hvilken farge du vil ha, har vi den. Det kan hende du vil velge en farge som passer til møblene i huset ditt. Eller velge en farge som passer til trykket. Eller begge deler.
  • Trinn 3. Velg en passepartout. Én passepartout ser fantastisk ut. To passepartouter ser enda bedre ut, men er dyrere. Tre passepartouter ser best ut og er det dyreste. Start med én og se hvordan det ser ut. Trenger du hjelp til å plukke passepartouter?
  • Trinn 4. Velg UV-glasering eller matt glasering for å beskytte trykket. Eller spar litt penger og gå for standardvalget med klar akrylglasering, som også vil beskytte trykket i lang tid.
  • Trinn 5. Be partneren din om råd. Eller hvis du er sikker, går du bare for det! Det er faktisk så enkelt at vi vet at du vil få det til. Vi er så sikre på det, at vi lover følgende:

Du vil elske det! (Hvis ikke vil vi ta det tilbake). Det er sant. Ingen andre gjør dette. Men vi vet at ingen er bedre til å designe en ramme for ditt eget hjem enn det du er. Tror du oss ikke? Prøv det – hva har du å tape?

Klikk her for å lese våre ekspertråd om hvordan du bruker passepartout og rammer inn og henger opp trykket for å få full valuta for kjøpet.

< Back

Montering
Garantert kvalitet!

Rammer uten kant. Dette er stilen hvis du vil at hjemmet ditt skal se helhetlig og rent ut uten å fremheve kunsten med en ramme. Trykket vil "flyte" på veggen – og vennene dine vil bli kjempeimponerte over skyggene på veggen bak de fasettskårede kantene på det monterte trykket. Og vi har enda flere gode nyheter. Montering av trykket vil beskytte det mot smuss, fingeravtrykk, UV-stråler og fuktighet. Noe som er bra, fordi du ikke trenger bekymre deg for at folk ødelegger trykket ditt når de blir ivrige og puster over hele trykket. Men seriøst, når du fester det direkte på veggen, blir holdbarheten begrenset. Montering ser pent ut, og det varer for alltid.

Slik fungerer det. Finn den perfekte plakaten eller det perfekte trykket. Nedenfor knappen Legg i vognen finner du Se det montert. Klikk på den, og les mer. Hvis du liker det du ser, klikker du på Legg i vognen. Det er alt. Så enkelt er det faktisk. Én merknad: Montering er dessverre ikke tilgjengelig for alle trykkene våre. Vi kan for eksempel ikke montere veldig små trykk (eller veldig store heller).

Du vil elske det! (Hvis ikke vil vi ta det tilbake). Det stemmer – flere gode nyheter. Garantien om 100 % kundetilfredshet gjelder for montering også.

Klikk her for å lære mer om denne unike tjenesten.

< Back

Gavekort

Et gavekort fra AllPosters.no er den perfekte gaven for de aller fleste. Enten de er interessert i klassisk kunst, de nyeste filmplakatene eller bilder av kjendiser, så kan de velge blant hundretusenvis av trykk og plakater på AllPosters.no. Et slikt gavekort er også en god løsning for en gave i siste liten til venner eller kollegaer.

Gavekort kan bare kjøpes ved hjelp av kredittkort med en faktureringsadresse i USA, eller med sjekk eller postanvisning som trekkes fra en amerikansk bank i amerikanske dollar.

Du bestiller et gavekort ved å klikke på koblingen Gavekort under Spesialprodukter i kategorilisten til venstre. Fyll ut skjemaet, og klikk på Send-knappen for å legge til gavekortet i handlevognen.

Gavekort kan bare brukes til kjøp av varer som skal sendes til adresser i USA. Gavekort sendes elektronisk til mottakeren. For øyeblikket tilbyr vi ikke papirgavekort.

< Back

E-kort

Bruk denne GRATISTJENESTEN til å dele vennskap og kjærlighet med andre. Velg blant tusenvis av bilder, og send et gratis personlig e-kort. Velg alternativet Send dette bildet som et gratis e-kort, som vises under hvert bilde.

< Back

Fortell en venn

Finner du noe du liker på AllPosters.no? Bruk denne funksjonen til å fortelle familie og venner om våre varer på AllPosters.no. Det er et veldig bra verktøy for å dele gaveideer. Du bruker denne funksjonen ved å klikke på koblingen Fortell en venn om denne varen, som vises under hvert bilde.

< Back

Varsle meg

Har du en favorittkategori, men trenger flere ideer? Vi varsler deg når vi legger til nye varer på nettstedet som kanskje interesserer deg. Under hvert bilde vises teksten Varsle meg om nye varer som ligner på denne. Klikk på denne koblingen, og dermed vises kategoriene som er forbundet med bildet på skjermen. Du blir varslet når nye produkter legges ut i alle disse kategoriene ved å krysse av i de respektive boksene og skrive inn e-postadressen nedenfor. Klikk deretter på Varsle. Så snart varene blir tilgjengelige, sender vi deg en e-post.

Hvis du finner en vare du vil kjøpe på AllPosters.no, men den er merket som Utsolgt, gir vi deg beskjed når den er tilbake på lager. Skriv inn e-postadressen i boksen under bildet for å bruke denne funksjonen. Så snart varen blir tilgjengelig, sender vi deg en e-post.

< Back

PosterClub

Gjør et scoop! Registrer deg som medlem i PosterClub og motta vårt gratis nyhetsbrev. Der får du informasjon om spesialtilbud og rabatter, nye produkter, gaveideer og mye mer.

Registrer deg NÅ!

< Back

Partnerprogram

Samarbeid med en av de mest respekterte partnerne på Internett! Bruk koblinger til over 100 000 produkter, tjen opptil 20 % provisjon med 10 cookie-/returdager for alle produkter, og få lønn hver måned. Webadministratorer kan melde seg på og tjene penger på nettstedet sitt.

Klikk her for mer informasjon

< Back

Vanlige spørsmål om spesialtjenester og -funksjoner

Hvorfor kan jeg ikke ramme inn bestemte plakater eller trykk jeg finner på nettstedet?

Trykket eller kombinasjonen av trykk, beskjæring, passepartout og rammelister er for stort til å rammes inn. Vi kan bare ramme inn kombinasjoner når den lengste siden er kortere enn 114 centimeter og den korteste siden er kortere enn 89 centimeter.
Du kan forsøke å redusere størrelsen ved å:
  • Beskjære trykket
  • Fjerne passepartouter
  • Velge en mindre rammelist
  • Velge blant våre overdimensjonerte passepartouter

Kan du ramme inn eller montere et trykk jeg allerede eier, men ikke har kjøpt på deres nettsted?

Beklager, denne tjenesten er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Dette er en gave. Kan jeg legge til et gavekort? Og hva skjer hvis pakken ikke kommer frem i tide?

Når du betaler, kan du angi at bestillingen er en gave, og i tillegg kan du legge til en personlig gavemelding. Meldingen trykkes på pakkseddelen, og vi inkluderer ikke prisbeløpet på pakkseddelen. I tillegg kan du bruke våre gratis e-kort. Finn bildet på nettstedet, og klikk på koblingen Send som gratis e-kort. Du kan bruke denne gratistjenesten til å varsle mottakeren om gaven som er på vei.

Når jeg rammer inn et trykk på nettstedet deres, hva betyr beskjæring og ingen beskjæring?

BESKJÆRING: Hvis du velger å bruke passepartout og plakaten/trykket har en farget kant, er det vanlig å BESKJÆRE kanten og bruke passepartout på bildekanten. I slike tilfeller fjernes kanten og eventuell tekst, og dermed stopper passepartouten akkurat ved kanten av bildet. Dette betyr at den endelige størrelsen blir mindre enn målene som er angitt for trykket.

Passepartout inntil bildekant

INGEN BESKJÆRING: Hvis du velger passepartout og plakaten/trykket har en farget kant, vises kanten, og passepartouten og rammen tilpasses til ytre kant av det trykte papiret. Dette betyr at den endelige størrelsen stemmer mer med målene som er angitt for trykket.

Passepartout inntil trykkant
< Back